Dans reggae met my liefde

 

My wens is om jou te hê

Waar jy ook al gaan, wil ek sien

Die lippe wat op jou baba skiet

Van dagbreek tot skemer.

 

Reggae dans sonder vrees

Dit sal geskik wees met hierdie klip

Dat die skare daarvan hou om te beweeg

Omgord die liggaam sonder ongelukke.

 

Dans goed op hierdie warm ritme

Opgevang met jou groot liefde

In die passers van hierdie lêer.

 

Ondersteun die hele maand van Maart

Van 'n vriendskap binne liefde

En ek sweer hierdie liefde verbloem ek nie.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 15/03/2023
Código do texto: T7741144
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.