הליטופים של הנשיקה שלך

 

לאן שהרוח הולכת, אני עוקב אחרי מסעה

גם אם זה מאוחר, זה לא משנה מה השעה

אני רואה בכל הזדמנות שאתה מאוהב

עם זאת, הרוחות נופלות בערב שם.

 

בין האורברדה של ניחוח הלבנדר

ואני מנשקת את הדבש המתוק בליטופי פיך

מהתשוקה המתנשאת של זרועותיי בכבלים

נתפס במריחה הנועזת, אני נאמן.

 

אני לא שואף להזיה של אהבה ללא כוח

אני רק רוצה לגלוש בשיער החלק שלך

אם תאוות הבצע מגיעה, זו עוד סיבה לרצות.

 

הוא קורס על הכתפיים ומכופף את המזל לזמנים

אהבתי ריבונית ומפליגה במעמקים

מריסות הרוח, אני אוהב בלי תקלות.

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 27/03/2023
Código do texto: T7749774
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.