Pieszczoty twojego pocałunku

 

 

Gdziekolwiek wieje wiatr, podążam za jego podróżą

Nawet jeśli jest późno, nie ma znaczenia, która jest godzina

Przy każdej okazji widzę, że jesteś zakochany

Jednak bryzy spadają tam wieczorem.

 

Wśród auriverde zapachu lawendy

I całuję słodki miód w pieszczotach twoich ust

Od wyniosłej namiętności moich ramion w kajdanach

Złapany w śmiały rozmaz, jestem wierny.

 

Nie dążę do halucynacji kochania bez mocy

Chcę tylko surfować po twoich gładkich włosach

Jeśli przychodzi chciwość, jest to jeszcze jeden powód, by chcieć.

 

Zapada się na ramiona i nagina szczęście do czasów

Moja miłość jest suwerenna i żegluje po głębinach

Od rzęs wiatru, będę kochać bez nieszczęścia.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 27/03/2023
Código do texto: T7749779
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.