Die helderheid van jou blou oë

 

 

Kyk! Jy is 'n streamer in my hart

As vandag my gesig nie meer dieselfde lyk nie

Moenie anders van my dink in hierdie situasie nie

Wat met my gebeur het, bly alles lukraak.

 

As jou oë in my heelal skyn

Dis omdat ek die afstand van soene voel

En niks, niks is so ver of anders nie

 

Van ons liefde gepraat, is dit verby?

Of het dit net in my lewe oorgegaan?

Ek weet dat ek jou sal liefhê en niks het vertroebel nie.

 

In elke lyn wat vinnig in volheid loop

Jy is teenwoordig in my houdings

En swaai jou blou blik in die jeug.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 30/03/2023
Código do texto: T7752726
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.