Sonder om iets te sê

 

 

My woorde het geen krag gehad nie

Hulle het almal op die grond van die verderf geval

En my demp sonder om te draai

Van brandsmaak tot skildervloek.

 

As sy nie my afspraak aanvaar het nie

En weggehardloop van my paar woorde

Verpletter my arme hart

Hy het na die stad in die suide van Lavras vertrek.

 

Sonder om iets te sê of my te verstaan

Ek het die swakhede van verowering gely

Tyd geneem sonder om te kan kies

 

Die seerkry en wonde wat die dag merk

Hulle maak bitter en rebelse herinneringe

Sonder verband in my terme is dit nie melodie nie.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 31/03/2023
Código do texto: T7752860
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.