Is breá liom d'aghaidh

 

Anocht ba mhaith liom fíon a ól

Ba mhaith liom triail a bhaint as an dá bhabhla

Ag baint le chéile sa chúinne

Cúinne na gCuimhní Stéig

 

Oíche álainn i lasadh do muince péarla

Gruaig dhonn álainn ag titim ar a guaillí

Ag déanamh miongháire ar na liopaí meala seo, mo Deborah

Leis na cupáin ag trasnú cinn scríbe i méideanna.

 

Déanann ár n-arm teagmháil gach nóiméad gan uair an chloig

Ó! Mo bhean agus bandia mo shaol

Fanfaidh mé le do thaobh go breacadh an lae.

 

Suíonn d’aghaidh mé le gile do shúile

Agus dathú do tairní le blas an fhíona

Tá d'anam istigh agam gan rogha.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 30/04/2023
Código do texto: T7776570
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.