kocham twoją twarz

 

Dziś wieczorem chcę się napić wina

Chcę spróbować obu misek

Dotykanie się w kącie

Steakhouse Corner wspomnień

 

Piękna noc w blasku twojego naszyjnika z pereł

Piękne brązowe włosy opadające na ramiona

Uśmiechając się na tych słodkich ustach, moja Deborah

Z miseczkami przekraczającymi cele w rozmiarach.

 

Nasze ramiona dotykają się co minutę bez godziny

Oh! Moja pani i bogini mojego istnienia

Zostanę przy tobie aż do świtu.

 

Twoja twarz zachwyca mnie blaskiem twoich oczu

I farbowanie paznokci smakiem wina

Mam twoją duszę w mojej bez wyboru.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 30/04/2023
Código do texto: T7776574
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.