Por mi boka, Por tu piel (En Ladino)

Por mi boka,

Por tu piel,

Morenika mia,

Pushó a eskrivir sovre el amor,

Tu voz: seya esklavo de mis ojos,

La sangre de tu piel,

El sonido de tu boka,

El amor i tu sorrisa,

Morenika, boka i piel,

Adreso de mi dolor

Plazer de mi silensio,

La sangre de tu boka,

El sonido de tu piel,

En ladino, tu grasya es un grito,

El amor en tu sorrisa,

Por mi boka en tu piel,

Adreso de mi amor i plazer en mi silensio.

Morenika, boka i piel,

Morenika es mi sangre i mi boka,

Tu piel es un grito,

Tu sorrisa: adreso de mi dolor...

Carlos Maciel CJMaciel
Enviado por Carlos Maciel CJMaciel em 25/03/2021
Reeditado em 25/03/2021
Código do texto: T7215768
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2021. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.