Come back to me...

Come back to me...

Alone, I cannot be...

The house doesn't support itself

And I can't bare myself

Alone...

My heart specks to me: "CARPE DIEM"...

How come?

My life is you

And you are inside me,

But you are gone...

My eyes are facing

Death

- When will I go?...

A long time ago when I was happy...

Today,

The silence and I are one...

It's impossible to find happiness

(It is death...)

Come back to me!...

Alone, I cannot be...

But don't cry for me

I was happy a long time ago...

Oh!... Summer days...

ESPERANÇA
Enviado por ESPERANÇA em 22/11/2010
Reeditado em 22/11/2010
Código do texto: T2629691
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2010. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.