NUMA TARDE DE SOL

Nu'a tarde de sol

choveu poesia,

cantou rouxinol,

pulei d'alegria!...

Choveu poesia

nu'a tarde de sol,

pulei d'alegria,

cantou rouxinol!...

Cantou rouxinol

Nu'a tarde de sol.

Choveu poesia...

Choveu poesia,

pulei d'alegria!...

Nu'a tarde de sol.

© Antonio Costta